Varmeløsninger og varmepumper

Vi i Trippestad Rørleggerservice spesialiserer oss på vannbårene varmesystemer og gravetjenester. Er du ute etter alternative varmeløsninger, snakk med oss! Vi kan gi deg råd og veilede deg frem til løsningen som passer best hos deg.

Varme- og kjøleløsninger

Vi hjelper deg med riktig og god varme. Etter mange års erfaring med oppvarmingsløsninger, vet vi at ingen boliger eller varmebehov er like. Skal du bytte ut oljefyren, vil du ha bedre inneklima, eller ønsker du en mer miljøvennlig måte å varme opp hjemmet på? Ta kontakt med oss, så tar vi det derfra! 

Vannbåren varme

Alle kan få vannbåren varme, og vi har både kunnskapen og erfaringen som skal til for å kunne gi deg gode råd om installering og drift av både vannbåren gulvvarme og andre løsninger som bergvarme, fjerne gammel oljetank/fyrkjele, styresystem, solpanel og vakumpanel for å nevne noe.    

Varmepumper

Klart du skal ha det godt og varmt! Hva slags bolig du har, grunnforhold og varmebehov er med på å avgjøre hva som er den riktige løsningen for akkurat deg. Vi hjelper deg med installasjon og vedlikehold av mange forskjellige typer varmepumpe (bergvarmepumpe, luft til vann varmepumpe, vann til væske varmepumpe). 

Priseksempel varmepumpe ferdig montert:

  • CTC GSI 12 bergvarmepumpe. 150 meter borehull fra kr 240.000,-
  • CTC Zenith i250 + ecoair 406 luft til vann varmepumpe fra 170.000,-